Suoraan sisältöön
Tietoa, ajankohtaisia asioita ja neuvontaa kaikille Jyväskylän nuorille
nuorten.jyvaskyla.fi » Nuorten Jyväskylän Discord-kanava

Nuorten Jyväskylän Discord-kanava

Jos kaipaat juttuseuraa tai jokin asia mietityttää, tule ihmeessä juttelemaan Nuorten Jyväskylän Discord-kanavalle tai suoraan päivystäjille!

Kanavalle pääset seuraavan linkin kautta: https://discord.gg/3fHFKtj

..........

Päivystysajat

keskiviikkoisin klo 12-15

torstaisin klo 12-15

HUOM! Päivystys on joulutauolla 18.12.2017 - 7.1.2018. Päivystykset jatkuvat tiistaina 9.1. uudistuneilla ajoilla: tiistaisin klo 13-17 ja keskiviikkoisin klo 13-16.

Juttuseurana kanavalla on pääasiassa Rita Nuorten Jyväskylä -hankkeesta tai Miia GameONjkl-hankkeesta, useimmiten molemmat. Puheenaiheina voivat olla mm. pelit ja pelaaminen, omat kiinnostukset, ajankohtaiset teemat ja mitä muuta vaan! Kanavalle voi tulla mukaan nimimerkillä.

Jos mielessäsi pyörii kysymys opiskeluun, töihin, vapaa-aikaan, kavereihin, ihmissuhteisiin tai muuhun sinulle ajankohtaiseen asiaan liittyen, voit myös laittaa yksityisviestiä Ritalle, nimimerkki Discordissa Rita Suhonen.

Miian löytää nimimerkillä Miia Lyyra ja häneltä voi kysyä erityisesti peleihin, pelaamiseen, pelialaan ja sen opiskeluun liittyviä kysymyksiä.

HUOM! Yksityisviestejä työntekijöille voi laittaa myös päivystysaikojen ulkopuolella ja niihin vastataan mahdollisimman pian.

..........

Kanavan säännöt

Ollaan ihmisiksi ja huomioidaan toisetkin.

Asiaton käyttäytyminen voi johtaa sanktioihin, joita discordissa ovat viestin muokkaaminen tai poistaminen ja/tai käyttäjän sulkeminen keskusteluista (eli bannaaminen) joko määräaikaisesti tai pysyvästi. Asiatonta käyttäytymistä ovat muun muassa yleinen häiriköinti ja jatkuva asiaton kielenkäyttö.

Ylläpitäjät voivat tarvittaessa päivittää sääntöjä ja muutoksista ilmoitetaan kanavallamme.

Teija Lapinmäki
050 373 4139 (myös WhatsApp)
teija.lapinmaki(a)jkl.fi
Facebook: Nuorisopalvelut Jyväskylä Teija Lapinmäki

Rita Suhonen
050 320 5933 (myös WhatsApp)
rita.suhonen(a)jkl.fi
Facebook: Nuorisopalvelut Jyväskylä Rita Suhonen

Esa Linna
040 556 8726 (myös WhatsApp)
esa.linna(a)jkl.fi

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2017 • Sivun alkuun